Wie kent deze mensen?

Onlangs kreeg ik van de curator van een overleden familielid een collectie foto's en familiestukken van de familie van Lenning. Omdat bij de foto's over het algemeen geen namen zijn genoteerd, lukt het mij niet om alle foto's van namen te voorzien.

De foto's zijn waarschijnlijk gerelateerd aan de families Van Lenning, Brouwer en Friderichs uit Bellingwolde en omgeving:

Familie Van Lenning

Familie Brouwer / Friderichs

Foto's

Weet iemand meer? Ik hoor het graag.

Nu ook een aantal onbekende foto's uit de fotoalbums van mijn grootvader, mogelijk gerelateerd aan de familie Strating of Fledderman uit Oost-Groningen en stad Groningen, zie: https://genealogiestrating.nl/diversen/wie-zijn-deze-mensen

 

 

Foto 37 (opgelost)

Omschrijving

Opgelost

Achterzijde vermeldt de leeftijden: 80 jaar, 59 jaar, 28 jaar en 8 maanden

Mijn vermoeden dat het hier gaat om Miena Friderichs-Blum, dochter, kleindochter en achterkleindochter werd bevestigd na vergelijking met de foto's op http://www.genealogieonline.nl/genealogie-de-bock.

Het zijn: Miena Friderichs-Blum (1849-1938), haar dochter Frouwke Nobbe-Friderichs (1870-1935), kleindochter Wilhelmina Jantina Noë-Nobbe (1901-1985) en achterkleindochter ... Noë (1928/1929). De foto is genomen in 1929.